DAAROM GA JE WANDELEN IN WESTERWOLDE

In Westerwolde raak je nooit uitgewandeld! Het schitterende natuurgebied met haar prachtige beekdalen, verrassende landschappen, sfeervolle dorpen en historische gebouwen is één grote ontdekkingsreis. Je kijkt je ogen uit. Al wandelend maak je kennis met de veelzijdige landschappen die Westerwolde te bieden heeft. Tijdens je tocht hoor je de natuur en af en toe haar stilte. Ze laat je in alle rust genieten en ontdekken.

BELEEF HET WESTERWOLDEPAD

Het Westerwoldepad loopt langs de riviertjes de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Deze beekdalen hiervan vormen samen de ruggengraat van het Westerwoldepad. Een pad van 80 kilometer, waar je zelf kiezen welk gedeelte je gaat lopen. Het pad heeft veel verschillende gezichten, zoals een oude eiken- en beukenbossen en heidevelden.

WELKE ROUTE KIES JIJ?

Stichting Wandelen in Westerwolde heeft 35 prachtige wandelroutes uitgezet in Westerwolde. De routes variëren in lengte van 3 tot 16 kilometer. Een aantal routes is ook te combineren tot een langere route. Ze leiden u langs de meest bijzondere plekjes en laten u kennismaken met de verrassende natuur en de landschappen van Westerwolde.

WANDELWEEKEND IN WESTERWOLDE

Het Westerwolde Wandelweekend is bij uitstek het leukste evenement om Westerwolde met de benenwagen te ontdekken. Wandel twee dagen lang de uitgezette routes en ontdek dit jaar het noordelijk gedeelte van Westerwolde.

Dit jaar valt het wandelweekend op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Op zaterdag loop je een 10 kilometer lange route in de avonduren. Deze route is gecombineerd met verhalen, theater en muziek, wat het een heel bijzonder karakter geeft.
Op zondag 23 juni start je in de ochtend en wandel je 12,5 of 25 kilometer door het schitterende landschap waar je ogen en oren te kort komt. Halverwege de routes is een rustpunt, waar je heerlijk even kunt bijkomen en genieten van de wandeling.

Volg onderstaande link voor meer informatie en meld je aan voor dit leuke wandelweekend!

Promotie Westerwolde
© 2018 Disclaimer  Sitemap  Privacy

📞  0599-650039